Selena Gomez je povodom snimanja dokumentarca o njenom životu dala kratku izjavu. Moje dvadesete godine bile su putovanje kroz prelepa, teška i mučna razdoblja koja nikada neću zaboraviti. Svi ti događaji, sva iskustva i nevolje oblikovali su me kao osobu koja sam danas. I još uvek učim, ali sam sigurnija u sebe i znam šta želim, a šta ne. Naučila sam da budem zahvalna na svim darovima i hvala svim ljudima koji me na mom putu osnažuju i koji su mi podrška. Zbog njih želim postati najbolja verzija sebe kako bih im se mogla odužiti za njihovu podršku. Kao i vreme i pažnju koju mi pružaju. Tako je na Forumu o mentalnom zdravlju koji se održavao u Beloj kući govorila pevačica i glumica Selena Gomez. A o njenom psihičkom i duševnom stanju biće priče i u dokumentarcu My Mind & Me, koji treba da izađe 4. novembra na kanalu Apple +.

U tizeru kojim je najavljen dokumentarac imamo priliku da vidimo Selenu, sada zvezdu serije Only Murders in the Building. U filmu se smeje, plače i ponaša euforično dok objašnjava kako joj ponekad nije lako samoj sa sobom. Ali kako ništa u svom životu ne bi menjala.

– Nakon godina slave, na vrhuncu popularnosti, stvari su se zakomplikovale u životu Selene Gomez. Nije joj bilo lako da se nosi sa popularnošću. Potonula je u tamu i depresiju. A njen put do novog svetla potrajao je punih šest godina, piše u službenoj najavi filma, a reči su samog reditelja dokumentarca, Aleka Kešišiana, koji se proslavio muzičkim dokumentarcem Madonna: Truth or Dare, koji je snimio 1991.