Neprikosnovena Nina Kraviz jedna je od tri najveća ženska imena svetske elektronske scene poslednje decenije. Uz nu idu Charlotte de Witte i Amelie Lens. Nini Kraviz će se na lajnapu Sea Dance-a pridružiti jedinstvena Anfisa Letyago, Italijanka u neverovatnom usponu. Ona premijerno stiže u Crnu Goru. Izuzetno talentovana i harizmatična Anfisa će od trija na vrhu ovog leta napraviti kvartet.

NINA KRAVIZ NA SEA DANCE FESTIVALU

Uz njih, svoj dolazak na Sea Dance potvrdili su i Ilija Djokovic, Dino R, Dino Ganić i Proximus. A svi zajedno pridružuju se ranije objavljenim Ani Đurić Konstrakti, Dubioza Kolektivu i KALUSH Orchestra. Aktuelne i najpovoljnije cene ulaznica od 2.990 dinara i uz 50 odsto popusta. Zbog ogromnog interesovanja i upita fanova, na snazi će biti do ponedeljka, 20. juna, do kraja dana.

Jedna od najvećih DJ zvezda današnjice. Jedinstvena Nina Kraviz održaće nastup na Sea Dance festivalu, posle četiri godine se vraća u tirkiznu uvalu plaže Buljarica. O njenom usponu na muzički Olimp najbolje govori priznanje MixMag-a. Jednog od najprestižnijih medija za elektronsku muziku, koji ju je i zvanično proglasio za najboljeg DJ-a na svetu! Vodeći elektronski i svetski festivali kao što su EXIT, Awakenings, Time Warp, Movement i drugi. Oni su je upisali kao svoju nespornu hedlajnerku, a crnogorska publika i dalje pamti njen spektakularan nastup sa jubilarnog, petog izdanja Sea Dance festivala 2018. godine.

Anfisa Letyago apsolutno je vodeće techno ime nove generacije. Sezona pred nama postaviće je u prvi red mnogih velikih svetskih festivala, a na talasu tog superjakog hajpa sleteće i na plažu Buljarica, na svoj prvi crnogorski nastup! Odlučujući momenat u njenoj karijeri dogodio se 2018. godine, kada je upoznala Carl Coxa na Siciliji i dala mu USB sa svojim trakama, koje je on potom puštao cele noći. Dva meseca nakon toga, King Carl ju je pozvao da producira muziku za njegov Intec Digital lejbl. Početkom 2021. godine preorijentisala se sa tvrdog techno zvuka EP-jem „Listen“, koji je potvrda njene sklonosti ka eksperimentisanju i sjajnoj intuiciji. Ovaj EP je i prvo izdanje njenog ličnog lejbla N:S:DA, odnosno Niside, koji nosi naziv po vulkanskom ostrvu u blizini Napulja.

Sea Dance festival nastavlja sa dobrom praksom davanja prostora crnogorskim i regionalnim izvođačima. Tako da će se tako čarobnicama svetske elektronske scene pridružiti i sjajna techno postava.