Glumac je podelio video i tako potvrdio svoju posvećenost da tumači ovog DC heroja u budućim filmovima.

Video stiže nakon što se Kavilov Supermen pojavio u filmu “Crni Adam”, što je njegov prvi put da je ogrnuo crveni plašt od Lige pravde 2017.

– Želeo sam da to bude zvanično – vratio sam se kao Supermen – rekao je Кavil u videu.

On se zahvalio fanovima “na podršci i strpljenju”. Dodao je da je ono što je publika videla u “Crnom Adamu” delić stvari koje dolaze.

Po svemu sudeći, ideja je da Кavil glumi u najmanje jednom solo filmu o Supermenu. Ali sasvim je moguće da će se kao jedan od likova pojaviti i u drugim DC filmovima.

Video koji je Kavil objavio pripreman je nedeljama i tempiran da stigne nakon prvog vikenda od premijere “Crnog Adama”. Kako bi veći deo publike mogao da vidi na velikom platnu.

Ova vest stigla je nakon godina spekulacija o povratku Supermena u DC univerzum. Dvejn Džonson, glavni glumac filma „Black Adam“, u svojim je medijskim nastupima tokom promocije filma spominjao kako će doći do sukoba između njegovog lika i Supermena.

Kavil se prvi puta pojavio u ovoj ulozi u filmu „Čovek od čelika“ iz 2013. godine. Nakon toga glumio ga je još nekoliko puta, 2016. u filmu “Batman v Superman: Zora pravde”, 2017. u “Ligi pravde” , te 2021. u “Ligi pravde Zaka Snajdera“.

Kada se kompanija Warner Bros. razišla s rediteljem Zakom Snajderom činilo se da je time završena saradnja s Kavilom. On se nakon toga proslavio ulogama u Netfliksovoj seriji „Veštac“ i filmu „Enola Holmes“, ali je u intervjuima govorio kako bi se rado vratio ulozi Supermena, te da je “plašt i dalje u plakaru”, prenosi Telegraf.