Džoni Dep i Amberd Herd su odlučili da prodaju stan. To se desilo i pored svih neprijatnih situacija kroz koje je prošao bračni par, za trgovce nekretninama.

Iako je par bio u braku samo 15 meseci, zgrada u Los Anđelesu bila je njihov dom. I prema rečima agenta za prodaju nekretnina, jednosobni penthaus je bio mesto gde su provodili dobar deo svog vremena.

Dep je posedovao pet stanova na vrhu legendarne zgrade Istern Kolumbija u centru Los Anđelesa. Ali nakon razvoda od Herdove, 2016. godine sve ih je prodao za 12,78 miliona dolara. Sada se ponovo prodaje jedan od tih stanova.
Prema dostupnim podacima, Džoni Dep i Amberd Herd, koji je rođen u Kentakiju i odrastao na Floridi, poseduje ili je posedovao ostrvo od 45 hektara na Bahamima, koje mu je zapelo za oko kada je snimao Pirate sa Kariba, kolekciju skupih kuća u Holivudu koje je planirao da poveže nizom tunela, farmu konja u Kentakiju koju je kupio za svoju majku, selo u blizini Sen Tropea i pet penthausa u Los Anđelesu.

Njihov penthaus se nalazi u Los Anđelesu, površine je 160 kvadratnih metara, ima visoke plafone i udoban dnevni boravak.

Pored elitne lokacije, vlasnici ove zgrade imaju i pristum sadržajima koji uključuju krovni bazen sa slanom vodom, fitnes studio, spa centar, sunčalište, Zen baštu i poslugu koja radi 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.