Riki Martin je proslavljeni pevač, najveći zabavljač od početka dvehiljaditih godina. Bivša menadžerka Rikija Martina rešila je da tuži pevača! Naime, kako tvrdi, on je „potpuno i zlonamerno“ odlučio da joj ne isplati tri miliona dolara. Smatrala je da je zaslužila.

U pravnim dokumentima Rebeka Draker navodi da je zastupala pevača u periodu 2014-2018. Te da ju je on ponovo angažovao nakon dvogodišnje pauze. Tačnije u maju 2020. godine, kada je njegov život, kako je navela, „privatno i profesionalno bio u previranju“.

Rebeka tvrdi da mu je i život i karijeru dovela u red, rešavala njegove ugovore vezane za snimanje pesama, turneje i dogovarala sponzorstva. Te mu pomogla da zaradi milione dolara na nedavno održanoj severnoameričkoj turneji sa kolegom Enrikeom Iglesijasom.

Ona dodaje da ga je zaštitila 2020. godine kada mu je pretio prekid karijere tako što je angažovala vrhunske advokate koji su rešili stvar. A Riki je iz cele priče izašao neoštećen.

Drakerova navodi da joj Martin nije dao proviziju u iznosu od tri miliona dolara na početku njegove karijere. Izjavila je da ju je manipulisao i lagao je, što ju je na kraju prisililo da odustane od saradnje u aprilu ove godine. Navodno joj je pevač i pretio, te terao da potpiše ugovor o tajnosti, što je ona odbila.