Rundek je ove godine dva puta održao koncert u Beogradu sa svojom ekipom. Zbog velikog interesovanja, Darko Rundek & Ekipa održaće i treći beogradski koncert, 28. avgusta (20.00) u ambijentu Botaničke bašte, u organizaciji agencije Long Play.

Prvi koncert, zakazan za 25. avgust, rasprodat je, a za drugi, 26. avgusta, ostalo je još ulaznica.

„Rundek i Ekipa će, na taj način, reprizirati trostruko uživanje koje su, na istom mestu, priredili obožavaocima. I krajem avgusta prošle godine, kada su koncertno predstavljali još uvek aktuelni, dvostruki EP ‘Brisani prostor’“, navodi se u saopštenju.

Kako je navedeno, proslavljeni muzičar je i čuveni ekološki aktivista i borac za zaštitu životne sredine. A koncerti u prostoru kakav je Botanička bašta pravi su način da to dođe do izražaja.

I na trećem nastupu posetiocima će na ulazu biti deljene trajne plastične čaše, koje će moći da se ponesu kući, kao uspomena na to veče.

„Trostruko druženje Rundeka i Ekipe sa beogradskom publikom predstavljaće, bez sumnje, krunu bogatog muzičkog niza u, ovog leta, najatraktivnijem koncertnom prostoru u gradu“, navedeno je.

Ulaznice za koncert Rundeka i Ekipe 28. avgusta u Botaničkoj bašti koštaju 2.000 dinara.