Sidni Svini, dvadesetpetogodišnja glumica je rečima Time to save the Universe najavila novu ulogu. Sidni koju je naša publika upoznala kao preosetljivu Kesi u seriji Euforija. A onda i razmaženu bogatašicu u seriji Beli lotus, za koje je dobila međunarodna priznanja publike i kritike, najavila ulogu u novom filmu Barbarela.

Reč je o rimejku kultnog ostvarenja Rožea Vadima iz 1968. godine. Gde je zanosnu junakinju koja putuje između planeta (nastalu prema stripu Žana-Kloda Foresta iz ’62.) tumačila Džejn Fonda.

Osim što će igrati putnicu koja putuje između galaksija jer ju je Vlada ujedinjenih zemalja 41. veka poslala da zaustavi zlobnog naučnika koji preti da uništi čovečanstvo, Sidni će i producirati ovaj film, koji je gledaocima bio zanimljiv ponajmanje zbog radnje, a više zbog žene koja u nizu neverovatnih kostima otkriva lepote međuzvazdanog seksa.

Mediji širom planete već nagađuju ko bi mogao da kreira kostime za Sidni. A među potencijalnim dizajnerima pominju se kuće Paco RabanneLoeweGucci i Rick Owens.