Netflix je predstavio prvi trailer za spin-off serije La Casa de papel (Money Heist). Nakon velikog uspeha originalne serije usledio je korejski spin-off, a sada Netflix nastavlja da širi franšizu.

Serija Berlin ujedno je i prequel originala, koji bi trebao da prati lika Andrésa de Fonollosa, kradljivca koji nadimak deli s nemačkom metropolom.

Berlin

Trailer koji vas čeka u nastavku ne otkriva mnogo o radnji serije Berlin. Već nas upoznaje s glavnim likovima nove pljačke – Keilom, Cameronom, Roijom, Damiánom i Bruceom.

Budući da nova serija prati lika Berlina u njegovim mladim godinama, obožavatelji mogu da očekuju otkrivanje više informacija o njegovom liku i ranijim delima. Glavna uloga ove serije pripala je upravo španskom glumcu Pedru Alonsu, koji je i u originalnoj seriji tumačio istog lika.

Po svemu sudeći na male ekrane će se vratiti i „professor“. A radnja nove serije mogla bi da se dotakne i odnosa između braće. Nažalost, ostali voljeni glumci od kojih su samo neki Úrsula Corberó, Miguel Herrán, Alba Flores. Jaime Lorente, nećemo imati prilike da vidimo u novom Netflix serijalu.

Berlinov tragični završetak dobro je poznat svim obožavateljima serije La casa de papela kako je njegova priča otpočeta moći ćemo da vidimo na Netflixu sledeće godine.