Tamara Kalinić važi za jednu od najuspešnijih i najbogatijih inflenserki, sve što sada ima tvrdi da je sama stekla svojim trudom i radom.

Influenserka Tamara Kalinić rođena je 16. marta 1987. godine. Važi za jednu od najuspešnijih u ovom poslom. Poznata je širom sveta, dok se njeno ime našlo i na Tajmsovoj listi 100 najuspešnijih influensera.

Takođe je i jedna od najplaćenijih žena na ovim prostorima. Mnogima je zanimljiva činjenica da je jedna mlada devojka uspela da stekne ogromnu slavu i bogatstvo, te se stalno suočava sa negativnim komentarima.

Često njen uspeh pripisuju njenim roditeljima, koji su vrlo imućni. Međutim, influenserka tvrdi da je sve sama stekla svojim trudom i radom.

„Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Kada sam prvi put otvorila blog, uložila sam svega 10 dolara i kupila domen sajta. Sestra je kupila kameru i slikala me. To je sve što ti je potrebno za ovaj posao“, napisala je insflueserka jednom prilikom na svom Instagramu, te dodala:

„U to vreme sam radila kao farmaceut i trošila celu svoju platu na avio-karte i putovanja na modne revije. Obično sam spavala kod drugarice na putovanjima i radila dan i noć dok nisam na kraju mogla da dam otkaz i posvetim se potpuno blogovanju“.

Napisala je i čime su se njeni roditelji bavili, te kako se ne stidi što potiče iz bogate porodice, tvrdeći da je od svoje rane mladosti počela sama da zarađuje i da doprinosi porodici.