Dugo se očekuje novi album Tejlor Svift. Naime, 21. oktobar je datum kada je rodjena Kim Kardašijan. E sad već imamo zanimljivu vest: Tejlor Svift izbacuje svoj novi album na rodjendan Kim Kardašijan.

Bejzik informacije za one koji nisu upućeni u dramu:

Album nosi naziv Midnightsthe stories of 13 sleepless nights scattered throughout my life. Ako nas pitate, ni to nije slučajnost. Pre tačno 13 godina Tejlor je osvojila MTV nagradu za najbolji spot u female kategoriji, od treme nije ni stigla da se zahvali. A Kani Vest je već bio na bini sa konstatacijom da je nagradu više zaslužila Beyonce. Ostalo je istorija.

Šest godina nakon incidenta, Tejlor i Vest su zakopali ratne sekire na istom dogadjaju, a ona je imala tu čast da mu uruči video Vanguard nagradu. Već sledeće godine, na albumu Life of Pablo našla se sporna pesma u kojoj Kanye repuje: „I feel like me and Taylor might still have sex / I made that b*tch famous.“

U novu rundu konflikta direktno je bila umešana i Kim, koja je tada uveliko bila sa Kanye-om u vezi. Ko je fanatično pratio snimljene objave njihovih telefonskih razgovora, kao i twitter rant-ove, zna da su se Tejlor i Vest prepucavali preko pesama dugi niz godina. Svi se sećamo Look what you made me do numere, koja perfektno opisuje posledice dugogodišnjih prepucavanja. Kasnije je Tejlor pričala o svemu tome u poznatom dokumentarcu koji je izdala za Netflix.

Da li naziv 13 priča o neprospavanim noćima ima veze sa 13 godina koje nas dele od te čuvene dodele, ili je 13 prosto njen srećan broj (na twitteru oduvek koristi nick @taylorswift13) ostaje da vidimo kada album zvanično izadje. Do tada nagadjamo.

Bilo kako bilo, sve su ovo prevelike slučajnosti. Sa druge strane, možda smo mi željni nastavka te čuvene Kim-Kanye-Taylor drame. Jedno je sigurno, datum ne može biti koincidencija.