Syd Barrett biće u središtu novog dokumentarnog filma koji se snima, a koji će nositi naziv Have You Got It Yet? The Story of Syd Barrett And Pink Floyd.

Prema pisanju stranih medija, nadolazeći film su skupa režirali Roddy Bogawa i pokojni grafički dizajner Storm Thorgerson. Thorgerson je bio jedan od osnivača kompanije Hipgnosis iz Londona, koja se specijalizovala u kreiranju omota albuma za rok izvođače.

Kompanija je napravila omote za izdanja grupe Pink Floyd poput Dark Side Of The Moon (1973), Wish You Were Here (1975) i druge. Thorgerson je poznavao Barretta. On inače preminuo 2006. godine. A još od šezdesetih išao je u srednju školu sa njim i Rogerom Watersom.

Thorgerson je preminuo 2013. u 69. godini života. Prema saopštenju, Have You Got It Yet?… “kompletirali su Bogawa sa fotografom StormStudios Rupertom Trumanom i producent Julius Beltrame”.

U dokumentarcu će se pojaviti članovi Pink Floyda Waters, Nick Mason and David Gilmour, kao i Barrettova sestra Rosemary Breen odnosno Pink Floyd menadžeri Peter Jenner i Andrew King. Između ostalih učestvovaće i Pete Townshend iz benda The Who, Graham Coxon iz Blura odnosno Andrew Van Wyngarden iz sastava MGMT.

Zvanični soundtrack sadržaće preko 50 pesma iz Pink Floyd i Barrettovog solo kataloga. Glumac Jason Isaacs (Harry PotterThe OA) biće glavni narator dokumentarca.

Datum objave za Have You Got It Yet? The Story of Syd Barrett And Pink Floyd još uvek nije poznat.