„Vatrom u led“ i „Bagremov med“ prave letnje RnR „zezanje“, potrebno je samo da dođete u Fest. A bendovi će se pobrinuti za ostalo!

„Bagremov Med“ je autorski sastav iz Beograda. Čine ga bubnjar Nemanja Terić, gitarista/prateći vokal Bojan Ristić i basista/glavni vokal Strahinja Popović. Bend je duži niz godina predstavljao sebe u drugoj postavi. Ali i pod drugim imenom, da bi se nakon jednog nastupa u Pirotu 2019. vratio u Beograd kao Bagremov med. Aranžmani su prilagođeni zvuku tri instrumenta. Složeno i promišljeno povezanih u jednu celinu. Bend istražuje sve aspekte rok muzike iz perioda šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. I to iz vizure današnjice.

„Vatrom u led“ je pun pogodak ukoliko ste ljubitelj dobrog starog rokenrola. Ali ako volite i fank, bluz, pank, pored benda „Bagremov med“, ne biste smeli da propustite muziku koju stvara i svira bend „Vatrom u led“. Reč je o autorskom sastavu iz Beograda, osnovanom 2012. godine. Bend pored autorske muzike, voli da zabavi publiku i obradama dobro poznatih hitova Billy Idol-a, benda Steppenwolf, ali i Tracy Chapman, Vaya Con Dios…

U pripremi je i album prvenac benda „Vatrom u led“, pod imenom „Buđenje“, koji broji 8 hardrok pesama za prave sladokusce ovog žanra. Da rokenrol nije mrtav, odličnom svirkom dokazuju Saša Đorđević na klavijaturama, Dušan Nikolić na bas gitari, Slobodan Petrović Baki na bubnjevima, Milan Ilić i Zoran Radisković na gitarama, ali i Jelena Radojević iza mikrofona. I da vam ne bismo previše toga otkrivali, dva veoma dobra benda su rešila da svirkom u kultnom zemunskom Festu ovog leta naprave dobru žurku, 12. avgusta.

Žurka počinje u 21 čas u Klubu „Fest“ u Zemunu.

Vidimo se!

 

L. Vidović