Ćerka Elvisa Prislija je Lisu Mari. Kada se činilo da se sve najgore već dogodilo Lisi Mari, njen sin jedinac je izvršio samoubistvo. 12. jula 2020, Bendžamin Keou pucao je u sebe u kući u Kalabasasu. Istražitelji su otkrili da je 27-godišnjak stavio pištolj u usta i povukao obarač. Mediji su spekulisali da je unuk Elvisa Prislija bio zavisnik od alkohola i droge. Ali i da je navodno prestao da se bavi dilovanjem nekoliko nedelja ranije.

Tri meseca ćerka Elvisa Prislija nije komentarisala samoubistvo svog sina. Tišina je prekinuta na Bendžaminov 28. rođendan. Ona je 21. oktobra na društvenim mrežama objavila objavu u kojoj se oprostila od Bena.

„Molim te, sačekaj me, ljubavi moja, i drži me za ruku dok ja ostanem ovde da dalje štitim i odgajam tvoje male sestre i budi tu za Rajli. Znam da bi ti se ovo svidelo „, napisala je ona. Kasnije u jednom od intervjua priznala je: „Prolazak kroz ovu groznu tugu, koja je apsolutno uništila i razbila moje srce i dušu skoro do nule, potpuno me je progutala.“

Lisa Mari Prisli ispunjava obećanje koje je dala svom preminulom sinu. Takođe radi na sećanjima. Prema izvorima lista „Metro“, Elvisova ćerka je potpisala ugovor sa Galleri Books-om, a njen honorar iznosi četiri miliona dolara.