Mnogi nisu znali da je Čuvena pevačica Borina sestra, Bore, frontnema Riblje čorbe. Mnogima dugo nije bilo poznato da je njegov dalji rođak, ni manje ni više nego Petar Peca Popović, poznati rok novinar i publicista, ali i da je čuvena pevačica Bilja Krstić, Borina sestra, sa kojom je u više navrata uspešno i sarađivao. Oboje su sarađivali kada je u pitanju  muzika. Pevali su u legendarnoj akustičarskoj grupi.

Ona je to otkrila 2004. godine, kada se pojavila na promociji Čorbinog albuma „Ovde“. na albumu je gostovala u uvodnoj pesmi „Mobilni“.

– Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra. Prema tome, i po toj liniji navijam, a i po onoj drugarskoj. Rekla je Bilja, podsećajući da njihovo prijateljstvo datira još iz 1975. godine. U tom periodu su njih dvoje bili članovi legendarne akustičarske grupe „Suncokret“.

Bilja Krstić živi za muziku. Počela je pevati u grupama Suncokret i Rani mraz, zatim se oprobala solo, da bi prije 20-ak godina otkrila svoju pravu ljubav i potpuno se posvetila izvornoj narodnoj muzici.

Iako više nije u cvetu mladosti, Bora, zvani „Bora čorba“ i dalje može da napuni hale. Njegova muzika je bezvremenska. Dok se za njegovu sestru Biljanu Krstić može reći da je nezamenljiva kada je u pitanju muzika koju ona peva.

Pre „Mobilnog“, Bora i Bilja snimili su još jedan vickast duet, „Vojno lice“.