Manda je iza sebe ostavio četvoro dece i supruga, glumica Anastasia Anja Mandić. Anja nije bila Mandina prva supruga, ali jeste njegova najveća ljubav.

Romansa između Mande i Anje desila se sasvim slučajno, a spojio ih je posao.

Glumački par je 2012. godine prvi put pričao o detaljima iz privatnog života. Tada je par otkrio kako je za njihovu ljubav „kriva“ jedna predstava.

Kolege su uvek isticale kako je Milorad bio taj koji brine o svemu. Ali i da su Anja i Manda bili odličan tandem i dobra kombinacija.

Njih dvoje dobili su sina Andriju. A kako je Manda imao troje dece iz prvog braka, uvek se postavljalo pitanje kako se Anja slaže sa njima.

Manda je u intervjuu za Story govorio o tome

— Bili su mali da bih mogao s njima da razgovaram o tome. Tema je isuviše ozbiljna, a njima je bilo tako malo godina. Polagano sam ih uvodio u priču, i malo-pomalo predočavao da to nije ništa strašno i da me Anja neće oteti od njih. Prema svojoj deci ostao sam isti kao što sam bio i pre braka, pa su shvatili da ih Anja ne ugrožava. Naprotiv, veoma brzo ih je zavolela i s njom su dobili jednog prijatelja koji o njima i te kako brine kada ja nisam tu. Sada su već veliki, ali njihova majka i ja trudimo se da zajednički donosimo sve njima važne odluke. Kada smo Anja i ja odsutni, Andrija je, ukoliko nije kod bake, čest gost na spavanju kod njih. Mržnja nikome ništa dobro nije donela, a ja sam u svim odnosima radio onako kako sam mislio da treba i verujem da sam dobro postupio.