Brat Anđeline Džoli Džejms Hejven navodno više nisu bliski kao nekada. On je bio u centru pažnje sa svojom poznatom sestrom tokom godina. Ali njihov odnos navodno nije tako prisan kao što je bio.

Jedini njen brat čiji su roditelji Džon Vojt i pokojna Marčelin Bertrand, pojavljivao se sa njom u različitim periodima tokom njene slave. A sada se retko pojavljuje u javnosti.

Ubrzo nakon što se Anđelina rastala od njenog supruga Breda Pita 2016. godine, Džejms je navodno prešao u ulogu ne samo ujaka, već i glavne dadilje kod nekih drugih dadilja koje brinu o njihovih estoro dece, među kojima su Medok, Paks, Zahara. , Šajlo, Vivijen i Noks. Međutim, ona ga je navodno otpustila 2017. godine, a njihov blizak odnos je od tada nestao.

Kontroverzni poljubac

Izazvali su kontroverzu kada su se on i Anđelina poljubili na dodeli Oskara 2000. godine.

Brat Anđeline Džoli i sestra su zajedno prisustvovali ceremoniji i poljubili se u usne dok su pozirali na crvenom tepihu. To je izazvalo podizanje obrva i dospelo na naslove svuda, postajući sada već zloglasni trenutak.

Ađelinin govor o prihvatanju nagrade za najbolju glumicu za ulogu u filmu „Girl, Interrupted“, takođe je privukao pažnju te večeri kada je rekla da je „zaljubljena“ u Džejmsa.