Porodična drama u domu kraljevske porodice počela je uoči smrti kraljice.

Jedno od pitanja koje se postavljalo tada bilo je i da li će Megan i Hari biti uz nju na samom kraju. Ispostavilo se potom da je Hari zakasnio i da nije stigao na vreme da se oprosti od bake. A Megan nije ni pošla u Škotsku. Za razliku od Kejt Midlton za koju je rečeno da nije išla tamo jer čuva svoje troje dece, jasnog objašnjenja za Megan nije bilo. Do sada.

Ispostavlja se da je kralj Čarls rekao princu Hariju da ne dovodi Megan u Balmoral, piše Dejli mejl.

Naime, zbog Megan se u dvorcu odvijala prava porodična drama. I to kad su članovi porodice iz medija čuli da Megan i Hari kreću u Škotsku jer je kraljica loše.

Insajderi tvrde da su Megan i Hari tada izazvali neviđenu pometnju među članovima kraljevske porodice.

Tada je Čarls telefonom kategorički rekao princu Hariju da ne dovodi suprugu Megan Markl u zamak Balmoral.

– Čarls je rekao Hariju da nije u redu i da nije prikladno da Megan bude u Balmoralu u tako tužno vreme. Rekao je izvor za The Sun.

– Rečeno mu je da ni Kejt ne ide i da bi uz kraljicu trebalo da budu samo zaista najbliži članovi porodice. Čarls je vrlo, vrlo jasno rekao da Megan neće biti dobrodošla.

U međuvremenu, britanski Telegraf je izvestio da Hari prvobitno nije pozvan kada su viši članovi kraljevske porodice stigli u Balmoral. Kao što je bio njegov brat princ Vilijam, zbog ustavnih razloga.

Kraljevski insajder je takođe rekao da je „prilično teško provoditi previše vremena sa nekim za koga znate da će objaviti knjigu koja govori sve o vama“. Prenose britanski mediji.