Poslednjih nekoliko godina, od 2014. godine, Gorica Nešović vodila je emisiju „Buđenje sa Goricom i Draganom“, koja se emituje na Radiju S2 (bivši Indeks). Poslednje dve godine nije redovna bila u programu sa dugogodišnjim kolegom Draganom Ilićem već se često uključivala telefonski putem.

Gorica je najpre sedam godina na Radiju B92 sa Draganom vodila jutarnji program „Dizanje“. Potom su sa istim formatom prešli na Radio Beograd, pa na Indeks koji je potom promenio naziv u Radio S2.

– Dobra uigranost je presudna. Nekad se i ne pogledamo a znamo šta ćemo. Pripremu nam odredi svakodnevica. Oboje smo po istom kalupu odrastali, naučili da obraćamo pažnju na male stvari, da hvatamo lepe momente, da se šalimo na sopstveni, a onda i na tuđi račun, ispričala je pre dve godine Gorica o svom dugogodišnjem radu sa Ilićem.

Gorica Nešović rođena je 15. 5. 1964. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju.

Godine 1982. počinje da radi kao stalni saradnik i redaktor u omladinskom programu Ritam srca, koji se emitovao na Studiju B. Radila kao voditelj Radija Studio B do 1989. godine kada sa još nekoliko kolega osniva Radio B92.

Posle nekoliko godina provedenih na B92 vraća se u Studio B, gde počinje emitovanje TV programa, zatim radi kao urednik na Radiju City, a potom na B92 provodi još deset godina do prelaska na Radio Beograd.

Tokom angažmana na radiju povremeno je radila i na televiziji. Vodila je razne emisije na Trećem kanalu, a na televiziji Studio B zabavno-muzičke emisije Videodrom i Neosvest.

Objavila je dve knjige inspirisane običnim životom: Priči nikad kraja i Kuvarica.

Gorica je često govorila o dijabetesu sa kojim se borila i zbog kojeg je u jednom trenutku tri meseca ostala bez vida.