Članovi benda podelili su ovo otkriće tokom intervjua na BBC Radiju 2, proteklog vikenda. Stiže neobjavljena Fredijeva pesma, njegov „dragulj“.

„Pronašli smo mali dragulj od Fredija na koji smo nekako zaboravili“, rekao je Tejlor. „I to je divno. Ustvari, to je bilo pravo otkriće. To je Fredova neobjavljena pesma. To je sa Miracle Sessions i mislim da će izaći u septembru“.

Naslov numere će biti „Face It Alone“, a na pitanje ko ju je pronašao, Mej je odgovorio: „Bilo je nekako neprimetna, a opet tu. Pogledali smo je mnogo puta i pomislili: ‘O, ne, ne možemo to zaista da spasimo’. Ali ponovo smo preslušali i naš divni tim je rekao: ‘U redu, možemo to ovako’. To je kao spajanje rasutih delova. Ali je prelepo i dirljivo“.

Od Merkjurijeve smrti 1991. godine, grupa „Queen“ je objavila niz ranije nepoznatih pesama sa frontmenom. Godine 2014. izbacili su kompilacijski album „Queen Forever“, koji se sastojao od pesama snimljenih 80-ih godina koje su bile „zaboravljene“ i na kojima je bio autentičan vokal pevača benda.

Rodžer Tejlor i Brajan Mej iz grupe „Queen“ potvrdili su da postoji neobjavljena pesmu benda sa pokojnim frontmenom Fredijem Merkjurijem.