Salma Hajek, slavna holivudska glumica, očuvanog izgleda i izuzetne lepote, nedavno je proslavila 56. rođendan. Selma je posle Dolores Del Rio, tek druga glumica poreklom iz Meksika, koja je slavu stekla u holivudskim filmovima.

U svojoj karijeri za najveću produkcijsku kuću sveta odigrala je preko 60 uloga. A neke od njih će ljubitelji filma dugo pamtiti. Ova holivudska diva, koja je nebrojeno puta pred kamerama pokazala fantastičan izgled za svoje godine, jednom prilikom je izjavila:

„Budite najbolji u svemu što radite. Ne slušajte šta vam drugi govore i ne sumnjajte u svoje sposobnosti kao ja na početku karijere“, reči su glumice i producentkinje Salme Hajek (56), koja se bez ikakve lažne skromnosti može pohvaliti da je ostvarila američki san.

Sa vanserijskim ulogama do staze slavnih

Više od 20 godina je prošlo nakon što je iz Meksika došla u Hollywood i odigrala ogroman broj uloga. Najpoznatija Selmina ostvarenja su svakako: ‘Od sumraka do svitanja’, ‘Desperado’ i ‘Frida’ – dobila je i zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Na ceremoniji je imala haljinu marke Alexander McQueen, čiji je vlasnik njen suprug Francois-Henri Pinaulta (60), a on ju je, zajedno s njihovom kćerkom Valentinom Palomom (15), i dopratio do holivudskog bulevara.

Tokom svoje dvadesetogodišnje holivudske karijere, Salma Hayek je primila veliki broj komplimenata na račun svog mladolikog izgleda. A njene glumačke kvalitete su odavno prepoznali reditelji, scenaristi i filmski kritičari.

Počast su joj odali glumac i komičar Adam Sandler (56) i rediteljka njenog nedavno objavljenog igranog filma ‘Eternals’, Chloe Zhao, a svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Los Angelesa, Eric Garcetti.

2. septembra Selma je proslavila 56-i rođendan, a isti dan je objavila sliku na društvenim mrežama, te još jednom obradovala svoje pratioce. Usledio je niz hvalospeva i pozitivnih komentara na račun njenog izgleda. Ispod objave osvanulo je preko 20 hiljada rođendanskih čestitki. Između ostalih, sve najlepše Selmi su poželele i slavne kolege, Entoni Hopkins, Blejk Lajvli i Zoe Saldana.

Publika, pratioci i kolege prosto ne mogu da veruju da je slavna glumica ušla u drugu polovinu šeste decenije života.

A mi ćemo joj poželeti još mnogo uspeha u daljoj glumačkoj karijeri, uz želju da nastavi da pleni svojim raskošnim izgledom.