Horoskop za nedelju 2. oktobar nekim znakovima donosi promene.

Ovan 

Danas vam je potreban odmor od svega što vas uznemirava posebno kada je u pitanju odnos sa porodicom. Do kraja dana povoljne vesti u vezi puta koji ste planirali.

Bik 

Glavna tema u vašoj porodici su novac i brige oko toga, a vama je jako važno da budete sebi najbolji “ prijatelj“ odnosno da ne dajete novac i svoje vreme više nego što je potrebno.

Blizanci

Tokom nedelje ćete odmarati više nego obično a danas ćete napraviti plan o tome. Bićete zadovoljni svojim prijateljima i načinom na koji ćete provesti vreme.

Rak 

Ljubav je na izmaku snage, potrudite se da razgovarate sa partnerom u vezi vase ljubomore. Do kraja dana mogući su sukobi na relaciji vi i porodica jer ste veoma nervozni u vezi svega što se događa u kući.

Lav 

Tvrdoglavo cete braniti svoje stavove u vezi posla i poslovne saradnje. Najvise trosite energiju na odnose koji vas vec dugo nerviraju. Okrenite se mnogo više realnosti koja je mnogo bolja nego što je vi vidite.

Devica 

Vasa snaga su Vasi odnosi sa porodicom i to vam je danas najvise izraženo. Ovo je idealan period da se vidite sa osobom koja je u znaku Lava i koja vam vec neko vreme daje poslovnu  podrsku koju nikada niste imali.

Vaga 

Tokom dana cete biti veoma dobro raspoloženi zbog uticaja dobrih ljudi u ovom slučaju to su vaši prijatelji. Pokušajte da se dovoljno odmorite tokom dana jer vas čeka veoma aktivan poslovni period.

Škorpija

Najvaznije je da se danas dobro organizujete jer od toga vam zavisi sve sto dolazi u narednih desetak dana. U ovom periodu je bitno da imate dobar plan saradnje sa ljudima sa kojima odavno niste saradjivali.

Strelac

Sam početak dana biće pod ne asnim okolnostima jer ćete imati problem da razumete šta partner želi od vas. Pokušajte da budete fleksibilni i da ne donosite nagle odluke do kraja dana.

Jarac 

Obratite pažnju kada je u pitanju vaše zdravlje i vaš imunitet i probajte danas da dovoljno odmarate. Tokom sledeće nedelje imaćete nekoliko bitnih razgovora što se tiče posla pa napravite dobar plan saradnje.

Vodolija

U narednih nekoliko dana biće jako važno da imate dobru koncentraciju jer će imati nekoliko paralelnih poslova. Moguci problemi sa kičmom i sa zubima.

Ribe 

Danas se potrudite da budete što bolji sebi jer drugi vam donose samo probleme i nervoze. Poslušajte samo sebe i ono što osećate iz srca. To je vas unutrašnji sklad koji je vama najbitnija..