Ovan

Danas je veoma nestabilan dan za nove planove i ciljeve posebno u vezi poslovnih planova sa inostranstvom. Ljubavna veza vam je veliko opterećenje. Problem sa pritiskom.

Bik

Tvrdoglavo se ponašate i niste u skladu sa sobom. Veoma ste van svojih tokova zbog napetosti koju vam stvaraju drugi. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava u vezi nove poslovne saradnje.

Blizanci

Pocetak ove radne nedelje je pod uticajem drugih ljudi i to negativno utiče na vas. Pokušajte da se dobro organizujete u vezi posla. Stiže podrska od strane partnera i to je ono što vam je najpotrebnije.

Rak

U ovom danu je najbolje da budete u skladu sa partnerom jer od partnera vam sve zavisi. Bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na posao koji ste odradili. Zdravlje je odlično.

Lav

U ovih nekoliko dana ocekuje vas nekoliko bitnih razgovora sa osobom u znaku Vage. To je vazno odraditi do kraja onako kako ste planirali. Imaćete podrsku od saradnika.

Devica

Danas ste veoma dobro raspoloženi i to je ono što vam je najbitnije za danas. Nemojte previse analizirati situacije u kuci jer ste previse vremena posvetili stvarima koje nisu vam bitne.

Vaga

Pokušajte da sačuvate sebe emotivno u ovom danu. Najvažnije je da budete sebi bitni ida istrajete u tome. Situacija sa zdravljem je stabilna ali povedite računa o imunitetu.

Škorpija

Sam početak dana je veoma uzburkan zbog vaših emocija. Poslovna situacija od vas zahteva da budete veoma racionalni i da donesete jako važno odluku do kraja radnog vremena.

Strelac

Ovo je veoma nestabilan period kada su u pitanju odnosi sa partnerom i pokušajte da kroz komunikaciju sebe ne opterećujete previše. Mogući problemi sa kičmom.

Jarac

Do kraja dana veoma negativno raspoloženje vas obuzima zbog uticaja drugih ljudi. Ne mešajte privatni i poslovni život posebno kada je u pitanju uticaj porodice.

Vodolija

Trenutno ste dobro raspoložen i ali vodite računa o sebi i svojim emocijama do kraja dana. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka naročito ako uđete u otvoren sukob.

Ribe

U ovom periodu je jako važno da provedete računa o svojim mislima jer od njih sve zavisi posebno u vezi ljubavi. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Device u vezi budućeg putovanja.

Ovo je bio dnevni horoskop za nedelju 23. oktobar