Partner počinje da sumnja u Ovna, Devica razmišlja da promeni firmu, negativan aspekt za Jarca se nastavlja. – Ovo je horoskop za 30. septembar:

OVAN

POSAO: Ne vide se neke značajnije promene na polju poslovanja. Što se tiče pripadnika znaka Ovna koji ne rade, vreme je da se aktivirate, a ne da čekate na tuđa obećanja, od kojih nema ništa. Previše se oslanjate na druge, a “ tuđa ruka svrab ne češe „.

LJUBAV:  Obratite pažnju na svoju komunikaciju. Partner počinje da sumnja u vaše namere i sve se više pita koliko vam je zapravo stalo do održavanja veze. Razuverite ga u to što pre.

ZDRAVLJE: Ne vidim neke ozbiljnije komplikacije na polju zdravlja. Bitno je da se malo opustite, potrebno vam je malo više odmora, sna.

BIK

POSAO: Promenljivo raspoloženje na polju poslovanja. Mada se ne vidi da ćete imati bilo koji vid komplikacija. Moguće da će doći do zastoja u realizaciji započetih poslova u ovom periodu, ali ćete sa lakoćom uraditi sve što vam ranije nije polazilo za rukom.

LJUBAV: Vidi se kod vas velika pasivnost, čekate da se nešto pokrene na polju emocija, a ništa konkretno ne preduzimate. Da biste nekog upoznali morate se pokrenuti, a vi nikako ne uspevate da ma sa prijateljima izađete, a svesni ste da da bi vas to oraspoložilo.

ZDRAVLJE: Neraspoloženje, pomalo depresivno stanje. Ništa ne činite da bi vam se stanje promenilo.

BLIZANAC

POSAO: Solidni aspekti vezani su  za polje poslovanja. Ne vidim neke komplikacije. Postoji mogućnost novčanog dobitka. Uspevate sa lakoćom da završite poslove za koje ranije niste imali dovoljno energije.

LJUBAV: Imate povoljne aspekte da pokažete svoja osećanja partneru, ako vas nešto muči, potrebno je da se otvorite, kažete u čemu je problem i partner će to shvatiti, pokušati da vam pomogne.

ZDRAVLJE: Pospanost, pad raspoloženja. Mada sve ovo je trenutna faza, ne vidi se da se iza toga krije nešto opasnije, ozbiljnije. Svoje raspoloženje možete popraviti odlaskom na aktivni odmor.

RAK

POSAO: Stalno ste nezadovoljni, bunite se za mnoge stvari na poslu, ali budite oprezni, imate mnogo propusta u poslu koji vam ne daju za pravo da se bunite. Budite realni kako prema drugima, tako i prema sebi. Ne dozvolite sebi da dođete u situaciju da vam to neko drugi kaže.

LJUBAV: Imate odličnu priliku da porazgovarate sa svojim partnerom i razbijete sumnje koje vas muče već duži vremenski period. Do sada ste to držali u sebi, a trebalo vam je samo malo više hrabrosti, kako bi se rešili sumnji.

ZDRAVLJE: Ne vidim neke ozbiljnije komplikacije. Samo vam je potreban san, kako biste odagnali umor.

LAV

POSAO: Nećete imati neki vid većih komplikacija. Jednostavno vas očekuje jedan prosečan poslovan dan. Sada na miran način možete da neke papire sredite na najbolji način, do sada niste imali dovoljno vremena da se bavite takvim sitnicama.

LJUBAV: Partneru pomalo smeta vaša neozbiljnost. Pokušajte da svojim nastupom pokažete da ste zapravo ozbiljni po pitanju veze u kojoj se nalazite, samo što u vama sa druge strane leži večno dete.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na krvni pritisak. Takođe se vidi da možete osetiti malaksalost, povremene vrtoglavice.

DEVICA

POSAO: Previše ste se forsirali u zadnje vreme na polju poslovanja. Niste zadovoljni, pak, rezultatima. Smatrate da ste previše uložili da ne biste imali od toga neku korist. Nemate stimulaciju ni kroz napredovanje, ni kroz finansije. Razgovor sa nadređenima nije doneo željeni rezultat. Razmišljate o odlasku u neku drugu firmu.

LJUBAV: Osećate neki vid nesigurnosti, previše skrećete pažnju na detalje, to partnera počinje da zamara. Detaljista ste, a to mnogima ne odgovara. Često vam se dešava da od drveća ne vidite šumu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta, energija na rezervi. Potreban vam  je odmor.

VAGA

POSAO: Poslovni aspekti su dobri za pripadnike znaka Vage koji se bave privatnim poslom. Za one koji rade u nekoj firmi, dan ce biti pun nervoze i pogrešnog shvatanja određenih naredbi. Budite spremni na nesuglasice, ali pokušajte da se od svega distancirate.

LJUBAV: Odličan dan da otvoreno porazgovarate sa vašim partnerom vezano za sumnje koje imate. Samo tako  ćete dobiti što realniju sliku vezano za trenutno stanje u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Neiskorišćena velika količina energije može stvoriti različite komplikacije na polju zdravlja. Kako vam je to poznato, pokušajte da se aktivirate, ne budite lenji.

ŠKORPIJA

POSAO: Stanje na poslu solidno. Ne opterećujete se mnogo komentarima koji su oko vas. Uvek postoje zlonamerne osobe, koje pokušavaju da iskoriste momenat, kako bi sebe prikazali u boljem svetlu. Uglavnom su to poltroni i njihovi postupci su svima dobro poznati.

LJUBAV: Napravili ste par grešaka kada je emotivno polje u pitanju. Preispitajte sebe, pre nego što napravite sledeći potez. Partner je za sada uviđavan.

ZDRAVLJE: Manja glavobolja, proverite pritisak. Svakako uradite i neophodne analize, kako biste imali kompletnu sliku svog stanja organizma.

STRELAC

POSAO: Vidno vas iritira nov kolega u vašem poslovnom okruženju. Nemojte dozvoliti da se to odrazi na vaše polje poslovanja. Pokušajte da izbegnete sa njim bilo kakav kontakt koji je se ne odnosi na polje vaših poslova.

LJUBAV: Opustite se, pokušajte da sve ide spontano, da se kockice same slože. Što više  analizirate i pokušavate da održite emotivna dešavanja pod kontrolom, ništa se neće desiti, bićete sami, ljubav se ne može proanalizirati i iskontrolisati.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu. Nezdrav život, pre svega nezdrava ishrana, mogu vam biti uzrok različitih zdravstvenh komplikacija.

JARAC

POSAO: Očekivali ste mnogo bolju zaradu, morate menjati svoje planove. Kako već to traje duže vreme, prilično ste nezadovoljni, želite što pre nešto da promenite. Sada nije prilika da nešto novo preduzimate, sačekajte još nedelju dana da negativan aspekt prođe.

LJUBAV: Niste sigurni šta želite. Razmišljate o osobi iz prošlosti, stalo vam je do nje, ali kada se sa njim čujete postavite se hladno. Time ništa ne dobijate, samo je odbijate. Bivši partner stiče utisak da nemate više osećanja za njega.

ZDRAVLJE: Nesigurnost, problem sa samopouzdanjem, loš osećaj.

VODOLIJA

POSAO: Pozitivno zračite, ostavljate vrlo pozitivan utisak i povoljne poslovne rezultate. Podrška nadređenih ne izostaje, zadovoljni ste i zračite energijom. Imaćete odličan dan na poslu.

LJUBAV: Imate problem da pokažete svoje emocije, kao da ste se malo uplašili ozbiljnosti, većih planova. Nije isključeno da je tu energiju aktivirao vaš partner, forsirajući neke stvari. Pokušajte da ne pravite neke ishitrene poteze, donosite neke brzoplete odluke. Jednom kada prekinete, ne nadajte se da će partner pokazati opet ista osećanja, ako uvidite da ste pogrešili.

ZDRAVLJE: Moguće upale, posetite ginekologa. Često zanemarujete svoje zdravlje.

RIBE

POSAO: Nemojte pokušavati svojim metodama da rešavate poslovne obaveze, tako što koristite prečice. Napravićete greške koje vas skupo mogu koštati. Niste navikli na tu vrstu obavljanja posla, uvek ste sve radili krajnje odgovorno, profesionalno.

LJUBAV: Nemojte preterivati sa svojim zahtevima, partner je na ivici da se okrene i da ode.  Sada ne umete da stanete, svesni ste posledica, ali kao da vam nešto ne dozvoljava da to promenite kod sebe, da prestanete sa prohtevima.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku. Promenite režim ishrane, opterećujete želudac stalnim unosom peciva. Kvasac vam ne prija.