Dnevni horoskop za utorak 18. oktobar donosi iznenađenja.

Ovan

Utorak je dan kada je najbolje da ostanete kući ako ste u mogućnosti. Bićete nervozni tokom celog dana zbog uticaja Marsa. Čuvajte vaše emocije.

Bik 
Danas ste veoma negativno raspoloženi prema ljudima sa kojima sarađujete i vodite računa o vašoj komunikaciji. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka.

Blizanci
Partnerski odnos je veoma stabilan što vas iznenađuje. Od partnera očekujete da vas podrži poslovno i novčano. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom.

Rak 
Situacija u kući je veoma napeta zbog vašeg mišljenja o ukućanima. Do kraja dana povedite računa da ne ulazite u sukob sa partnerom. Problemi sa spavanjem.

Lav
Ovo je idealan dan da se posvetite stvarima koje volite i druženju sa prijateljima. Partnerski odnos je već neko vreme u stagnaciji samo što to vi ne želite da vidite. Problemi sa srcem.

Devica 

Veoma ste promenljivog raspoloženja zahvaljujući problemima u kući. Ne prenosite probleme na poslu posebno u komunikaciji sa ljudima. Zdravlje je stabilno.

Vaga 
Sam početak dana je pod jakim utiskom o tome koliko je život lep. Vaša planeta Venera vas podstiče na lepa razmišljanja i pozitivno utičete na ljude oko sebe.

Škorpija
Tokom dana bićete veoma lepo raspoloženi i dobijate podršku sa svih strana. Partnerski odnos je veoma dobar zahvaljujući vašoj lepoj komunikaciji. Zdravstveno se osećate odlično.

Strelac 
Do kraja dana vodite računa o tome kako delujete na druge ljude posebno na osobu u znaku Ovna. Poslovni sastanci se odlažu do sledećeg dana.

Jarac
Poslovna situacija vam je veoma napeta. Osoba u znaku Ribe stvara dodatne probleme što se tiče novca. Razmislite dobro pre nego što izgovorite neke reči kada je u pitanju ljubav.

Vodolija 

Uran vam pokreće mnogo toga novog i vi ste zbog toga presrećni. Očekujete lep glas od osobe u znaku Lava u vezi emotivne situacije. Malo više odmarajte.

Ribe 
Ljubavna veza je veoma nestabilna zbog vaše promene raspoloženja. Do kraja dana pozitivne vesti od osobe u znaku Ovna u vezi poslovne situacije.

Ovo je bio dnevni horoskop za utorak 18. oktobar