To znači da je brak tango za dvoje i da ako želimo da partner usreći nas, moramo da uložimo trud i pokažemo da je nama i stalo. I dok se mnoga istraživanja baziraju na tome šta žene zameraju svojim muževima, sada otkrivamo šta to muževi zameraju svvojim saputnicama.

1. Deluje mrzovoljno sve vreme

Kada razgovara sa suprugom, ton njenog glasa je pun negativnosti, prezira i kritike. Ako on pokuša da izrazi zabrinutost ili pritužbu u vezi sa brakom, ona zauzima odbrambeni stav i baci krivicu na njega umesto da ga sasluša.

2. Stalno prigovaranje i upravljanje

Kada muž ima slobodan trenutak, ona mu, recimo nared da popravi nešto. Ako izađe sa prijateljima, ona mu bez prestanka šalje poruke sa pitanjem kada će se vratiti.

3. Zabranjuje mu da flertuje sa njom

Ako joj koketno namigne, ona će zakolutati očima. Ako posegne za njom u krevetu, ona će mu okrenuti leđa. Ako se u tim retkim prilikama prepusti , uglavnom leži i bulji u plafon, čekajući da se sve završi.

4. Prestaje da brine o sebi

Bilo da je prestala da vežba ili je odustala i izgubila energiju i entuzijazam za život, žena koja se oseća neprivlačno često se povlači, emocionalno i fizički, iz svog braka.

5. Biti MAMA je njena glavna osobina ličnosti

Ponaša se  kao mama u svim situacijama, čak i na romantičnoj večeri sa suprugom. Samo imajte na umu da brak koji se usredsređuje na to da se prema svom partneru odnosi kao prema detetu često uopšte ne izgleda kao brak, to je „dečji vrtić“.

6. Ona je alfa roditelj

Kao vođa roditeljskog čopora, ona odmah loše reaguje na svog muža svaki put kada on pokuša da bude tata ili roditelj svojoj deci na način na koji smatra da treba. Kao rezultat toga, ona lišava decu očeve brige i discipline i zabija klin između sebe i svog muža.

7. Nije zahvalna

Bez obzira na to da li je njen muž dugo radio prekovremeno na poslu ili je proveo dugi vikend gradeći dvorišnu terasu koju ona želi, ona uzima njegove napore zdravo za gotovo i ne pokazuje zahvalnost za bilo šta što čini za nju ili porodicu.

8. Ona nema svoja interesovanja

Ona nema interesovanja ili hobije van braka, prenosi Your Tango.