Dnevni horoskop za četvrtak neće svima biti povoljak.

Ovan

Posao: Ako ne želite sebi da natovarite na pleća preveliki teret, nemojte se zaletati na prve ponuđene opcije naročito od strane nekih nepoznatih poslovnih saradnika.

Ljubav: Trebalo bi da ovaj dan obojite nijansama pozitivne energije, pogodne za jasne, konkretne korake i promene na bolje.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Bik

Posao: Naporan dan je pred Bikovima. Imaćete posla sa napornim saradnicima, bolje reći smaračima, a i nadređeni mogu imati ideje koje su totalno neostvarive.

Ljubav: Iskoristite povoljne aspekte i radite na poboljšanju vaše veze, budite opušteni, družite se, širite krug prijatelja, jednom rečju uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta, moguća prehlada.

Blizanci

Posao: Biće situacija i osoba koje će se truditi da vas izbace iz takta danas, ali to ne znači da trebate da se prepustite tom naletu loše energije, već suprotno, iskulirajte maksimalno.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, prostora za nova dešavanja i fina poznanstva biće više, ali vi nećete biti u nekom posebno poletnom raspoloženju.

Zdravlje: Vratite u svoj život sportske aktivnosti ako ste zapostavili.

Rak

Posao: Nećete moći mnogo uticati na kompletnu situaciju danas, ostaje da budete strpljivi i uporni u realizaciji svog dela posla, sa akcentom na povremenom prilagođavanju, odnosno modifikaciji prethodnih dogovora.

Ljubav: Način na koji vi razmišljate i vidite vaš odnos, ne poklapa se sa partnerovim. Ono što je vama bitno, partneru nije i tako se vrtite u krug.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: U poslovima sa inostranstvom, može doći do zastoja prouzrokovanog problemima papirološke prirode. Pokušajte da izbegnete verbalne sukobe.

Ljubav: Odličan dan je pred vama za druženje, izlazak ili kraći put sa osobom do koje vam je stalo. Uživajte.

Zdravlje: Mogući su problemi sa probavom.

Devica

Posao: Moraćete ponovo sa saradnicima da prođete kroz neke detalje vezane za dogovore, možda da ispravite dokumentaciju ili prolongirate dogovorene datume. Samo bez nervoze.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak u prirodi.

Vaga

Posao: Svaka ishitrenost i žurba samo vam može stvoriti problem i odvede vas u pogrešnom smeru. Budite oprezni sa sitnim detaljima, papirologijom posebno.

Ljubav: Dobar period je za druženje, za izlaske provod i uživanje. Na vama je izbor, a provod je zagarantovan.

Zdravlje: Moguće su virusne, bakterijske infekcije.

Škorpija

Posao: Ne računajte mnogo danas na solidarnost i lojalnost saradnika, moraćete sve svojim sopstvenim snagama da odradite. A neće to biti ni prvi ni poslednji put.

Ljubav: Ne dozvolite da se u vaš odnos uvuče distance i nezainteresovanost, potrebno je da se potrudite više jedno oko drugog.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Komunikacija sa saradnicima može vam biti danas prilično naporna, najviše zbog nerazumevanja vašeg načina sagledavanja situacije.

Ljubav: Slobodni Strelčevi, vi ste u periodu kada ste dobro raspoloženi, kada vam jako prija da se družite, izlazite, u periodu ste u kojem vas ne drži mesto. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Jarac

Posao: Ovaj dan nije pogodan za otpočinjanje novih poslovnih projekata. Završavajte samo neophodne stvari koje se tiču vašeg konkretnog posla, ne delite drugima ni savete ni ideje ili sugestije.

Ljubav: Ako su vaši partnerski odnosi malo zategnuti, danas svakako nije najpovoljniji dan da preduzimate bilo kakve radikalne poteze.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija

Posao: Imate priliku da mnogo toga uobličite i rešite na dosta lakši način kao i da pokrenete nove kreativne projekte koji su vam bitni. Samo napred.

Ljubav: Ako vas nešto opterećuje i muči, a obično su to neke sitnice, ne prenosite to na partnerske relacije. Unesite više optimizma i pozitive u svakodnevicu.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: Dosta naporan radni dan je pred Ribama, i najbolje će biti da se držite završavanjem već započetih obaveza, sa naglaskom na papirologiju i dogovore koje treba privesti kraju.

Ljubav: Moguće je da ćete zbog lošeg raspoloženja napraviti problem bez problema sa osobom koju volite. Muče vas i neke stvari iz prošlosti koje nikako da presečete.

Zdravlje: Pad imuniteta, moguća prehlada, kijavica.