Dnevni horoskop za nedelju donosi prednosti za pojedine znakove, a za neke ne baš povoljne.

Ovan

Danas te veoma srećnim jer možete da se odmorite na pravi način. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška od sledeće nedelje. Zdravlje je stabilno.

Bik

U ovom periodu za vas je najvažnije da ostanete mirni i pribrani. Neke stvari ne možete da kontrolišete. Partnerski odnos je veoma teško da razumete.

Blizanci

Vaša potreba da komunicirate sa drugima vam pomaže da budete što bolji u poslu i u odnosima sa partnerom. Do kraja dana stiže vam lepe vesti u vezi poslovnih rezultata.

Rak

Ovo je sjajan period da započete nešto novo posebno ako se radi o vašim ličnim željama. Do kraja dana stiže vam poslovna ponuda od starije muške osobe. Ljubav je stabilna i to zbog vaseg dodatnog angažovanja. Problemi sa kičmom.

Lav

Danas ste veoma nervozni zbog toga što je partner veoma ljubomoran tokom dana. Bićete veoma ljuti i predstoji vam velika i burna rasprava i na poslu ali je pitanje vremena kada cete odredjene osobe skloniti iz vaseg okruženja. Zdravlje je odlično.

Devica

Zbog uticaja Venere i Marsa vi ste jako srećni i imate strpljenja dovoljno za sebe i svoje emocije. Partnerski odnos je veoma stabilan i to zahvaljujući vašem trudu. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom.

Vaga

U toku dana moguca su neplanirana dešavanja u krugu porodice. Vi ćete imati poseban zadatak da nešto završite umesto drugih. Novac vam stiže iz inostranstva. Zdravlje je bez promena.

Škorpija

Danas ste veoma nervozni ali ćete uspeti da sebe oraspoložite jer cete biti pod uticajem pozitivnog mišljenja drugih ljudi. Ljubavna analiza vam pomaze da bolje razumete svog partnera. Do kraja nedelje probleme sa nogama.

Strelac

Vaša poslovna strana je stabilna i to je samo zahvaljujući drugim ljudima. To vam je veliki olakšani deo koji vas više ne opterećuje. Osoba u znaku Device vam je velika podrška ali vi to odbijate da vidite tako. Vi ste spremni da se raspravljate.

Jarac

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja. Okrenite se  novim poslovnim partnerima i klijentima jer na taj način ste uvek dobro raspoloženi. Poslovne ambicije su vam jake i to je ono što je najvažnije.

Vodolija

Danas ste pokrenuli neke ljude da vam daju pomoć i podršku u vezi novih poslovnih planova. Budite spremni na razgovor sa partnerom iako vam nije do toga. Zdravstveno se osećate veoma dobro.

Ribe

Današnja poruka je da se okrenete prošlosti i da na taj način budete u skladu sa sobom. Morate pronaći put do sebe i svojih potencijala. Ljubav vam je velika podrška i to vas veoma uveseljava.
To je bio dnevni horoskop za nedelju