Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene. A ovo je dnevni horoskop za nedelju.

Ovan 

Danas ste veoma nervozni i to zbog uticaja drugih ljudi koji su totalno nebitni. Pokušajte da budete što tolerantniji u odnosu na partnera i njegove osobine. Zdravlje je odlično.

Bik 

Tokom dana imaćete nekoliko prilika da razjasnite neke stvari iz prošlosti. Partner je veoma nestabilan što se tiče svojih emocija i to vas veoma uznemiruje.

Blizanci 

Subota je kao stvorena za uživanje i to je ono što je jako važno da danas učinite sebi. Poslovno okruženje je veoma stresno unazad nekoliko dana i uvece imate jako bitan razgovor na tu temu.

Rak 

Pod uticajem Meseca ste veoma razdražlji i imate strpljenja dovoljno za sve oko sebe. Ljubav je stabilna i to je ono sto je najbitnije za vas kao znak. Mogući problemi sa kičmom.

Lav 

Ponosni ste na svoje poslovne planove i odluke. Podrška od osobe u znaku Ovna je veoma ključna u daljim aktivnostima što se tiče novog poslovnog projekta. Zdravlje je odlično ali povedite računa o dovoljnom spavanju.

Devica 

Vasa otvorenost i iskrenost su danas Vasa dobitna kombinacija. Poslovno ste veoma nervozni vec neko vreme i sada je trenutak da to rešavate na najbolji mogući način. Podrška partnera u vezi posla je veoma bitna. Zdravlje je stabilno.

Vaga 

Karijera vam je na prekretnici vec neko vreme i danas ćete imati bitan razgovor sa osobom u znaku Ribe u vezi vase poslovne saradnje. Ljubavni odnosi su veoma stabilni i to je ono što vas ohrabruje. Mogući problemi sa kičmom.

Škorpija 

Danas ste zdravstveno veoma nestabilno i opterećeni ste svojim imunitetom. Probajte da odmarate i da budete sebi najbitniji. Porodica neće imati vremena da vas razume. To nije razlog da se nervirate.

Strelac 

Ljubav je stabilna i to je za vas najbitnija stavka u ovom periodu. Stvari iz prošlosti se ponavljaju kada su u pitanju odnosi sa ljudima iz poslovnog okruženja. Zdravlje je odlično.

Jarac 

Tokom dana imaćete nekoliko prilika da se vidite sa poslovnim partnerima iako je neradni dan. Za vas je svaki dan veoma bitan kada je posao i pitanju. Mogući problemi sa zubima.

Vodolija 

Uran pokrece stvari i dogadjaje u veoma dobrom smerom, iako to ne ocekujete. Podrska stize od osobe u znaku Lava. Ljubav je danas u stagnaciji. Nemojte kriviti druge ljude za svoj nemir.

Ribe 

Najvaznije je da se vidite sa partnerom i sa svojim prijateljima jer vam je jako važno da budete u skladu sa emocijama. Vama su emocije stabilne kad se povezujete sa drugim ljudima.