Dnevni horoskop za petak 28. oktobar donosi promene.

Ovan
Danas ste veoma aktivni zahvaljujući vašoj želji da uspete u vezi posla. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i zbog toga ste veoma nervozni.

Bik
Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje sa osobom koja je vas dugogodišnji saradnik. Ljubavna situacija je veoma nestabilna zbog vaše prirodne ljubomore. Pokušajte da se kontrolišete.

Blizanci
Sunce i Venera su u vasem polju ljubavnih odnosa i to je dobar znak za ljubavne početke sa novom osobom. Budite spremni na saradnju i na kompromis što se tiče poslovne saradnje.

Rak
Ljubav vam je velika podrška na svim životnim segmentima. Osoba u znaku Vage je velika poslovna prepreka i vodite računa o tome kako se postavljate prema novim poslovnim planovima. Zdravlje je odlično.

Lav
Vasa snaga je u vasim emocijama i danas ste veoma emotivno stabilni. Donećete jako važne poslovne odluke i bićete jako ponosni na sebe i svoje saradnike. Problem sa pritiskom.

Devica

Do kraja dana povoljne vesti u vezi partnera i njegove poslovne saradnje sa inostranstvom. U narednih nekoliko dana očekujte mnogo toga lepog u vezi porodice iz koje poticete. Novac vam je nestabilan.

Vaga
Tvrdoglavi ste u odnosu sa ljudima koji su vam dragi.  Ne umete da se pravilno postavite kad su u pitanju odnosi sa partnerom i njegova očekivanja su ogromna. Nemojte sebe menjati zbog partnerskih odnosa.

Škorpija
Ovo je idealan period da se vidite sa ljudima iz svoje prošlosti. Do kraja dana povedite racuna o mogucim problemima sa zubima i pojačajte generalno imunitet.

Strelac
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novog putovanja. Obratite pažnju na moguće problema sa stomakom tokom večeri. Imaćete iznenadni poziv od osobe u znaku Ribe.

Jarac
Ovo je jako zanimljiv dan jer ćete čuti neke zanimljive ponude u vezi posla. Do kraja dana povedite računa o mogućem sukobu na poslu koji nije direktno vezan za vas. Čuvajte se po strani.

Vodolija

Sam početak dana je veoma napet zbog loše komunikacije sa partnerom. Nemojte zamerati partneru jer je ovo veoma stresan period za njega. Ako možete budite mu podrška.

Ribe
Emotivno ste veoma zadovoljni sa onim što vam se dešava na poslu i to vam je “ vetar u leđa“. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zahvaljujući vašoj neiskrenosti u odnosu. Problemi sa kičmom.

Ovo je bio dnevni horoskop za petak 28. oktobar.