Dnevni horoskop za subotu

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz prošlosti, odnosno od osobe u znaku Ovna koju dugo niste videli. Ljubavna situacija se popravlja. Zdravlje je najbitnije. Tu je sve stabilno.

Bik 

Veoma emotivno reagujete na odnose na poslu. Do kraja dana moguć sukob sa osobom u znaku Ribe. Novac vam je problem sa jednim članom porodice. Problemi sa kičmom.

Blizanci

Ovo je savršen dan da se posvetiti sebi i svojim članovima porodice. Tokom dana moguće je sukob sa partnerom zbog banalnosti. Zdravstveno se osećate jako dobro.

Rak 

Od jutra vas prate maleri pa obratite pažnju na komunikaciju je možete vrlo lako ući u veliki sukob u krugu porodice. Odmorite se i probajte da veče provedete sami sa sobom.

Lav 

Potrebna vam je pauza od svih tako da ovaj dan provedite u nekoj organizovanoj aktivnosti sami sa sobom. Uveče vas čeka jedan komplikovan razgovor telefonom sa inostranstvom.

Devica 

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko prilika da partneru kažete koliko vam je stalo do njega i koliko ste zahvalni za sve što čini za vas. Zdravstveno se osećate slabo obratite pažnju na imunitet.

Vaga 

Tokom večeri imaćete napetu situaciju u krugu porodice. Jedan član porodice ima ozbiljnih problema u vezi posla i tražiće vašu pomoć. Zdravlje je pod negativnim uticajem jer ćete biti jako iznervirani.

Škorpija

Ovo je jako težak dan jer ćete biti preopterećeni ruskim problnima posebno kada su u pitanju problemi vašeg partnera. Do kraja dana stižu povoljne vesti iz inostranstva.

Strelac 

Nemojte odustajati od vasih poslovnih planova. Do kraja dana ste pod uticajem društva i njihovog raspoloženja. Bićete veoma radosni i lepo ćete provesti veče sa prijateljima

Jarac 

Danas se posvetite odmaranju. Budite sigurni da je moguce da budete u skladu sa sobom i u inat drugima. Obratite pažnju na ishranu. Moguci problemi sa stomakom.

Vodolija 

Pokušajte da se vidite sa partnerom jer ste mu jako potrebni. Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice.  Bićete pod utiskom priče sa osobom u znaku Ovna  Mogući su problemi sa kičmom.

Riba 

Veoma ste nervozni zbog drugih ljudi koji vam prave probleme u životu. Čuvajte se lažnih prijatelja. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Stiže vam podrška od osobe iz inostranstva.

Tako kaže vaš dnevni horoskop