Dnevni horoskop za utorak 4. oktobar donosi promene pojedinim  znakovima.

Ovan

Utorak je dan kada bi bilo najbolje da se posvetite sebi i da odmarate što više možete jer vam Mars stvara jako veliku tenziju. Obratite pažnju na moguće problema sa stomakom.

Bik 

Tvrdoglavo branite svoje stavove kada su u pitanju odnosi sa partnerom i to kod partnera stvara veliki osećaj nervoze. Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Poslovna situacija nije ni malo naivna iako vi pokušavate da to sredite na svoj način. Do kraja dana stižu vam povoljni rezultati u vezi poslovnih pregovora.

Rak 

Previše ste se posvetili drugim ljudima i to vam se danas vraća na negativan način. Emotivno ćete biti veoma nezadovoljni zbog porodičnih sukoba.

Lav 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i obratite pažnju na sastanak koji ćete imati tokom dana. Pokušajte da se koncentrišete na ono što će pričati osoba u znaku Jarca.

Devica 

Pokušajte da se okrenete sebi i da poslovnu situaciju sredite do kraja dana. Partner je veoma nezadovoljan vašim ponašanjem i vašom kritikom. Mogući problemi sa kičmom.

Vaga 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije sa ljudima iz inostranstva i u tome ćete biti veoma uspešni. Zdravstveno stanje je odlično iako se osećate pomalo umorno.

Škorpija

Porodična situacija od vas zahteva da budete malo preduzimljiviji posebno kada su u pitanju odnosi sa roditeljima. Do kraja dana stižu vam povoljni informacije iz inostranstva u vezi novca.

Strelac 

Vaše fizičko zdravlje je pod uticajem umora koji osećate već neko vreme. Odvojite malo više vremena za sebe i za kontrolu ili odlazak kod lekara. Partner vas podržava u vezi novog poslovnog poduhvata.

Jarac 

Venera stvara kvadrat na vaše Sunce i to vam donosi veoma lošu komunikaciju sa partnerom. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i glavoboljom.

Vodolija 

Ovo idealan period da stavite tačku na neke poslovne odnose naročito sa osobom u znaku Device. Ljubavna situacija je komplikovana ali može se rešiti sve do kraja dana.

Riba 

Potrudite se da sve svoje poslove završavate na vreme jer od toga vam zavisi emotivno stanje. Moguća obnova kontakta sa osobom iz prošlosti.