Dnevni horoskop za ponedeljak, 19. septembar

Ovan

Danas ste veoma aktivni po pitanju ljubavi i to vas može održati u dobrom raspoloženju. Ljubav vam je veliki pokretač i to vam je najvaznije u narednom periodu, jer Venera vam daje jako dobre ljubavne aspekte.

Bik

Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i na mogucnost da ti zdravstveni problemi budu ozbiljniji ako ne vodite o tome dovoljno računa. Budite sebi najbitniji jer je to vasa velika obaveza.

Blizanci

Danas pod uticajem vaših emocija bićete veoma ponosni na svoje odnose sa bliskim ljudima. Do kraja dana povoljne informacije u vezi novog posla koji vas čeka.

Rak

Situacija je pod kontrolom kada je pitanju zajednička zarada i to pozitivno utiče na vaše mišljenje o poslu. Budite spremni na saradnju sa osobom koja je u znaku Device jer je to neko ko može mnogo da vam pomogne.

Lav

Obradovaće vas osoba u znaku Raka koja vam je velika poslovna podrška i pomoć, zajedno ćete moci da uradite i nove poslovne planove. Kraj dana je veoma nestabilan jer cete biti opterećeni zbog porodicnih nesuglasica.

Devica

Danas ste veoma uznemireni jer niste na vreme odradili bitne stavke u vezi novog posla koji vam tek predstoji. Ljubavna situacija je pod kontrolom i to vam je jako važno. Mogući problemi sa srcem.

Vaga

Bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na najbliže ljude sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Imaćete veliki poslovni uspeh koji se vidi u javnosti. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Veoma ste dobro motivisani i zbog toga ste posveceni maksimalni onome sto radite. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i to je veliki vas uspeh koji ste dugo čekali.

Strelac

Emotivno ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj drugih ljudi. Tokom dana su mogući razgovori kroz poslovno angazovanje vas i osobe u znaku Lava ali se može javiti veliki osećaj konkurencije.

Jarac

Budite spremni na saradnju i kompromis kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Veoma ste zadovoljni poslom kojim se bavite i imate mogućnost da poslovno napredujete.

Vodolija

Vasa snaga je danas u totalnom disbalansu i necete moci mnogo toga što ste planirali. Pokusajte da se druzite sa ljudima oko vas koji vas vole. Nemojte zaboraviti da se dobro odmorite.

Ribe

Danas je Mesec u aktivnom aspektu sa vasim poljem posla i to je razlog sto vam je polje poslovne saradnje veoma naglaseno. Potrudite se da budete maksimalno otvoreni za sve one koji žele da saradjuju sa vama.

Ovo je bio dnevni horoskop za ponedeljak 19. septembar.