Čvrsto se držite snova, u tome će vam pomoći horoskop za nedelju 9. oktobar. Jer ako snovi umru, život postaje ptica slomljenih krila koja ne može da poleti!

OVAN

POSAO: Nije povoljan dan za pozajmice, pa ako ikako možete, izbegavajte da tražite pomoć od drugih ljudi. Pokušajte da se prvo organizujete sa onim što imate. Upamtite da rešenje uvek postoji!

LJUBAV: Sa partnerom se vraćate na neke stare probleme iz prošlosti. Ljubomora i sumnja se ponovo bude u vama i stvaraju vam osećaj nesigurnosti… Mogući su veći problemi u vezi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke kako ne biste došli u rizik od trovanja. Skloni ste preteranom opuštanju, ne umete da podignete ručnu, naročito kada se nalazite u društvu koje vam prija.

BIK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u poslovnog partnera i iz tog razloga, važne finansijske transakcije preuzimate na sebe. Ipak, istina je da ne možete sve sami da postignete.

LJUBAV: Veoma ste nezadovoljni i teško vam je da se stabilizujete na ljubavnom planu. Smatrate da ne možete da pronađete baš ono što vam treba, da takva osoba ne postoji.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima, povedite računa ako primetite neke simptome. Unosite veću količinu vode, kako biste poboljšali rad bubrega i omogućili nesmetano izbacivanje štetnih materija iz organizma.

BLIZANAC

POSAO: Možete da očekujete i manje sukobe sa saradnicima. Preopterećeni ste poslom i mnogima zavidite na slobodnom vremenu koje imaju – za razliku od vas. Ali tome ste isključivo vi krivac, vaš dogovor sa nadređenima.

LJUBAV: Pokrenuli ste lavinu ružnih reči i uvreda od strane partnera kada ste mu pokazali svoju negativnu stranu… Sada možete da očekujete veoma burnu situaciju i nastavak konflikta.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je ozbiljno narušen, posavetujte se sa svojim lekarom. Ukoliko ne možete da ga poboljšate prirodnom ishranom, pribegnite unošenjem vitamina i minerala.

RAK

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti na polju posla, kao i mogućnost da dobijete manji dobitak. Priliv novca vam može doći, iako ga niste očekivali.

LJUBAV: Teško vam je da donesete bilo kakvu odluku na emotivnom planu. Dvoumite se između novog i starog partnera i očekujete da se ta dilema nekako sama raspetlja. Razmislite da li su emocije dovoljno jake da uđete u novu vezu. U suprotnom, najbolje da potražite nekog trećeg.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje, obavezno povedite računa o krvnom pritisku. Ne zanemarujte tegobe koje osećate. Obratite se gastroenterologu, ako one potraju.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom današnji dan vam neće doneti ništa dobro. Sada vam je koncentracija neophodna, ne dopustite da bilo ko drugi, svojim sugestijama, utiču na vaše odluke. Budite spremni da se posvetite rešavanju problema, ali i da se posvetite članovima porodice.

LJUBAV: Pokušajte da smireno rešite problem koji se pojavio u vašoj vezi. Iako je sve delovalo idealno, u nekom trenutku je ta iluzija morala da se razbije. Sada je odluka samo na vama.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika vam stvara probleme, moguće su manje infekcije ili upale.

DEVICA

POSAO: Moguće je da poslovni dogovor koji budete postigli danas neće biti u potpunosti ispoštovan u budućnosti. Zato budite obazrivi sa kim sarađujete, kao i šta potpisujete. Skoncentrišite se pri svakom dogovoru.

LJUBAV: Partner će vam konačno priznati koliko toga vam zapravo zamera, pa je vreme da prihvatite da i vi pravite greške i da niste idealni kao što mislite.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije, problemi sa sinsuima, ali i grlom. Ojačajte svoj imunitet unosom vitamina. Obavezan je odlazak kod lekara, kako biste bili sigurni da se niste dobili virusnu infekciju.

VAGA

POSAO: Ukoliko budete ušli u velike troškove danas, kasnije možete imati većih problema da ih nadoknadite. Nemojte da budete preterano raskalašni kada je u pitanju trošenje novca. Nađite pravu meru.

LJUBAV: Emotivno ste nestabilni i teško vam je da pronađete osobu koja može da ispuni sva vaša očekivanja i da trpi vaše hirove. Neke stvari morate rešiti sami sa sobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o telesnoj težini koja je počela nekako naglo da se menja. Niste toloko skloni apetitu, koliko su kilogrami počeli da se nižu. Očigledno da vam je metabolizam oslabio.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za posao. Iskoristite to što je nedelja i posvetite se nekim drugim stvarima. Nećete puno toga propustiti ako se bi dopustite jedan slobodan dan. Navikli ste na rad, smeta vam lenčarenje i potpuna neaktivnost. Odlučite se za neki odlazak na planinu ili banju.

LJUBAV: Nemate dovoljno energije da rešavate sve probleme vašeg partnera. Smatrate da sa nekim stvarima sam mora da se pozabavi i da nije baš sve vaša briga. Nemate dovoljno snage, jer ste već razapeti na više strana.

ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo kakvo naprezanje. Danas možete doživeti veliki pad energije.

STRELAC

POSAO: Nemojte donositi važne odluke po pitanju posla kojim se bavite baš danas. Psihički ste preterano napeti i niste u stanju da rasuđujete racionalno u ovom trenutku. I sami znate da bilo kakvo insistiranjena odlukama, odmah, sada, budu uvek završeno nekim fijaskom.

LJUBAV: Trenutno niste raspoloženi za nova dešavanja na ljubavnom planu. Više će vam prijati da neko vreme provedet sasvim sami bez bilo kavih pritisaka od strane okoline.

ZDRAVLJE: Sklonost ka depresiji je naglašena, emocionalno ste nestabilni i melanholični. To može voditi psihosomatskim bolestima.

JARAC

POSAO: Ukoliko nepromišljeno budete ušli u konflikt sa nekim od bliskih saradnika, kasnije ćete se kajati. Pre nego što odreagujete u afektu, razmislite da li je situacija zaista tako teška. Nemojte sebi, bespotrebno, stvarati neprijatelje. Sada vam to nije potrebno. Budite mudri, a ne samo pametni.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana su mogući manji konflikti sa voljenom osobom. Možete da očekujete svađu, vreme je za zatišje, nemate dovoljno volje da razgovarate zrelo o problemima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mišićima, poput upala nakon napornog treninga.

VODOLIJA – horoskop za nedelju 9. oktobar

POSAO: Nepovoljan dan za posao. Vaši nadređeni nisu zadovoljni onim što pokazujete na poslu i smatraju da bi bilo najbolje da vas neko vreme udalje sa vašeg radnog mesta. Imate utisak da ne cene dovoljno vaš trud, rad, da umanjuju vaš doprinos.

LJUBAV: Ukoliko želite da veza u kojoj ste bude uspešna, ne možete da očekujete da se samo partner žrtvuje dok vi ostajete pasivni. Potrebno je da i sami napravite neki korak ka tome. Time nećete narušiti njegovo mišljenje o vama, koje je vrlo pozitivno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom, nemojte da podižete težak teret.

RIBE

POSAO: Ukoliko možete, odložite putovanje u inostranstvo, jer vam današnji dan nikako nije povoljan. Najbolje bi bilo da ostanete nekako pasivni da nemate prevelika očekivanja.

LJUBAV: Bliži vam se kontakt sa osobom sa kojom ste nekada imali lepu emotivnu vezu i koja vam je ostala kao draga uspomena u sećanju. Imaćete veoma zanimljiv susret i razgovor. Osetićete i dalje snažnu privlačnost, koja sada može biti samo pojačana. Osetite da i druga strana ima jake emocije.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi, mogući su problemi na tom planu.

Ovo je bio horoskop za nedelju 9. oktobar.