Horoskop za subotu donosi preokret za svaki znak pojedinačno.

Ovan 

Divan dan za odmor posebno kada isplanirate da bude sa partnerom i sa porodicom. Danas se osećate veoma dobro jer ste pod utiskom svojih emocija.

Bik 

Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je danas najbitnija. Novčana situacija je stabilna i to vas čini srećnim. Sukob sa  osobom u znaku Ovna. Zdravlje je odlično.

Blizanci 

Subota je stvorena za uživanje, stoga ga iskoristite za kontakte sa ljudima koji vas čine sretnim. Zdravstveno stanje je stabilno. Odmarajte više.

Rak 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi nekog člana porodice. Partner je veoma ljut. Prošlost nam je veoma dominantna. Problemi sa glavoboljom.

Lav

Bićete veoma zadovoljni poslom koji ste uradili tokom nedelje. Porodica vam je velika podrška i tp vas čini srećnim. Zdravlje je odlično.

Devica 

Današnji dan je veoma važan da ispunite svoje obaveze. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe u znaku Ovna. Ljubav je izbor radosti.  Glavobolja.

Vaga

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom i bićete veoma zadovoljni. Subota je dan za odmor. Odmarajte više tokom vikenda. Mogući problemi sa kičmom.

Škorpija 

Ovo je dan za odmor ali bićete posvećeni drugima i to vas uznemiruje. Preko vam je potrebno da budete sami sa sobom. Stiže vam novac do kraja dana.

Strelac 

Vaša potreba da budete u pravu je danas veoma naglašena i zbog toga ćete imati sukobe. Probajte da se trgnete iz kruga tuge i patnje zbog prošlosti.  Glavobolja.

Jarac 

Veoma ste nervozni i napeti zbog privatnih razloga i zbog toga trpi vaš odnos sa partnerom. Do kraja dana budite spremni na razgovor. Mogući problemi sa kičmom.

Vodolija 

Do kraja dana nekoliko puta ćete menjati mišljenje. Budite sa sobom načisto šta želite od partnera. Poslovna strana je stabilna. Zdravlje je odlično.

Ribe 

Tokom ovog perioda poslovni prostor je veliki teret. Ne možete da se organizujete zbog drugih. Pokrenite razgovor sa osobom u znaku Ovna. Biće vam mnogo lakše.

To je današnji dnevni horoskop.