Kada je u pitanju rođendan često smo u nedoumici šta pokloniti.

Jasno nam je da muškarci imaju problema s izmišljanjem tema i poklona, da im to ni izbliza nije  tako lako kao ženama, pa smo vam zato pripremili neke dobre ideje. Da se snađete bar za njen  rođendan.

Kućni ljubimac

Većina devojaka voli životinje i želi da ima kućne ljubimce. Ako je i vaša devojka takva, a još uvek nema svog ljubimca (osim vas) , poklonite joj mače, štene, zeku, kornjaču, papagaja ili akvarij s ribicama, ovisno o tome koje životinje priželjkuje. Stavite im veliku mašnu oko vrata, ili kaveza, i pustite da „govore“ umesto vas.

Nakit za rođendan

Ovo je zaista klasičan poklon, ali je uvek dobrodošao. Žene nikad nemaju dovoljno nakita, pa još jedna lepa ogrlica ili narukvica nije na odmet. Naravno, možete joj pokloniti i prsten, broš, lančić sa zanimljivim priveskom ili naušnice. A možete napraviti i komplet od tih delova nakita. Ako mislite da bi ona više volela kvalitetan ručni sat, opredelite se za to.

Poklon-bon za salon lepote

S obzirom da većina muškaraca nema pojma šta sve žene rade u salonima lepote, na kozmetičkim tretmanima i slično, najbolje je da svojoj devojci poklonite novčani bon koji može iskoristiti u jednom takvom salonu. Ona će sigurno znati za šta će ga najradije upotrebiti i kad, a vama će biti veoma zahvalna.

Putovanje za dvoje za rođendan

Romantično putovanje za dvoje je uvek pun pogodak. Ne mora to biti Grčka ili Španija, može biti i neki romantični hotel na planini.