Ljubavni horoskop za mesec avgust

Evo šta ljubavni horoskop za avgust donosi kojem znaku

Ovan

Zvezde vam savetuju da u ovom periodu budete otvoreni za dijalog i razmenu sa partnerom. Jer će vam samo komunikacija omogućiti da osnažite vezu. Pustite kontrolu, ne namećite svoje mišjenje, slušajte i otvoreno iznesite svoja uverenja, potrebe, strahove. I ostanite otvoreni za diskusiju i promenu stavova i mišljenja. Razmena može biti vrlo konstruktivna i pokrenuti vas oboje u pravcu ličnog (i zajedničkog) razvoja. Ako ostanete smireni i ukažete jedno drugom poštovanje i poverenje.

Bik

Raspored planeta ukazuje na to da je moguć vrtoglav uspon u ljubavi, proboj pojedinih barijera i podizanje postojećih odnosa na viši nivo. Kao i susret sa osobom sa kojom ćete odmah osetiti uzlet i nećete želeti da gubite vreme držeći distancu i čuvajući svoje srce od ranjavanja. A to neće želeti ni druga osoba. Mogućnost intenzivnih ljubavnih doživljaja, međutim, može doneti i razočaranja i padove, što će vas navesti da se duboko preispitate. Bilo da ste sami, ili u posvećenom odnosu.

Blizanci

Izazovan period za partnerske odnose nosi mogućnost da pronađete ravnotežu koja vam je potrebna, ali ta mogućnost je povezana sa neprijatnim suočavanjima i potrebom za smirenom i iskrenom komunikacijom. Neko partnerovo ponašanje vas može žestoko naljutiti, ili duboko povrediti, ali nemojte ga osuđivati i donositi ishitrene odluke, jer se pre svega radi o vašoj preosetljivosti, odnosno, o nakupljenom nezadovoljstvu, koje je lako isprovocirati.

Rak

Ako su se u vašem životu pokrenule značajne promene (a velika je šansa da su u pitanju velike i važne transformacije, u svim životnim aspektima). Na ljubavnom planu bi moglo da se dogodi dosta toga neočekivanog. Pojedini odnosi se mogu završiti, a drugi mogu ojačati baš onda kada ste želeli da ih prekinete. Takođe, može se pojaviti neko ko je drugačiji od vaših prethodnih partnera. I na najpozitivniji način – i doneti vam preokret kakvom se niste nadali.

Lav

U ovom periodu kada su pojedine važne planete u retrogradnom hodu, vama bi se mogla vratiti bivša ljubav i iznenaditi vas, poremetiti, fascinirati, poraziti – sve je moguće. Bićete zaprepašćeni snagom osećanja za koja ste verovali da više ne postoje, da ste ih preboleli i prevazišli. Možda je sada pravo vreme za vas, ono koje niste umeli da iskoristite ranije. A u međuvremenu ste oboje izrasli i sazreli, pa je došao trenutak da se ponovo oprobate.

Devica

Pozitivni događaji i promene na ličnom planu – život vam je dinamičan, sve mogućnosti su otvorene, emotivno ste stabilniji nego ikada ranije, ali ljubavni odnosi mogu biti povezani sa udaljenošću. Fizička distanca je uvek ispit, kako za posvećeni odnos, tako i za uspostavljanje, građenje i održavanje novih odnosa, jer može proizvesti i emotivnu distancu.

Vaga

Ako ste do sada bili usredsređeni na druge životne aspekte, sada su emotivni, naročito partnerski odnosi na prvom mestu. Zapravo, morate ih staviti na prvo mesto, ako želite da ih održite, iako ste u ovom periodu skloniji samoći, samoanalizi i promišljanju i ne želite da vas bilo šta uznemirava i remeti i niste baš spremni da vodite računa o osećanjima druge osobe. Ovo važi i za porodične, platonske, prijateljske odnose – okruženi ste onima koji vam pružaju pažnju, brinu o vama, stalo im je do vas i vi ste dužni da im uzvratite (i uopšte niste srećni zbog toga).

Škorpija

U bračnom i porodičnom životu Škorpija može doći do problema uzrokovanih nesporazumima koji su povezani sa tradicionalnom podelom uloga. Na relaciji snaja – svekrva, zet – tašta, dete – očuh (maćeha), kao i na relaciji suprug – supruga, mogu se naći prepreke snažnih stereotipa, koji vas istovremeno obavezuju i izluđuju. Nemojte podleći besu, ogorčenju, osvetoljubivosti i ostalim „niskim“ osećanjima, jer ćete se tako samo dublje ukopati u zamku u kojoj ste se našli. Škorpije i ljubavni horoskop.

Strelac

Ukoliko ste u vezi ili braku, možete se susresti sa iskušenjem, kakvo do sada niste iskusili. Fascinacija, prepoznavanje, hemija – možete „kliknuti“ sa određenom osobom tako snažno, da zaboravite koliko ste ulagali u odnos koji imate i koliko vam je vredno ono što ste osvojili. Zvezde vam svakako savetuju da odolite, da ne započinjete paralelnu vezu, jer vas neće odvesti dalje od trajnog gubitka partnera (i porodice koju ste sa njim zasnovali).

Jarac

U vama se pokreću sile za koje niste znali da ste sposobni da ih kanališete – ali, zapravo, još uvek niste. Ipak, bićete snažno motivisani da preispitate sve svoje važne odnose. Sva osećanja, sve obrasce i uvide koje ste imali u proteklih desetak godina. Kada sumirate svoja iskustva, možete shvatiti šta vas je sputavalo, odnosno, čime ste sputavali sebe u izražavanju svojih stvarnih potreba i osećanja, šta ste sebi uskraćivali i kakve ste kompromise pravili – to je njihov ljubavni horoskop.

U odnosu sa bliskom osobom imaćete koristi jedino od iskrene i otvorene komunikacije, ljubaznosti, dobronamernosti i promišljenih rečenica. Možda vam je teško da budete taktični, ili smatrate da niste dovoljno iskreni, ako vodite računa šta govorite i kako se ponašate, ali to nije manipulacija, nego mudrost. Pružite bliskoj osobi ono što joj je potrebno, a to je razumevanje, nežnost, velikodušnost. To što morate da prevaziđete deo svoje prirode, da biste se približili drugom biću, dobro je za vaš lični rast i razvoj. Tako kaže ljubavni horoskop.

Ribe

Ljubav i veze su u centru pažnje u ovom periodu, a zvezde predviđaju brojne događaje, koji vas mogu odneti na „sedmo nebo“.  Vi volite da „plovite“ na svojim osećanjima. Ali ovo neće biti mirna plovidba, zato se naoružajte svesnošću i jasnoćom. I zadržite najširu perspektivu iz koje možete da posmatrate i procenjujete sebe. Kao i svoja osećanja i reakcije. Vaše strpljenje je na ispitu. A vi imate sve šanse da položite taj ispit. Jer vam planetarni uticaj donosi priliv snage i hrabrosti, koja vam je potrebna.