Mini tetovaže su sve više u fokusu. U tattoo svetu važi pravilo “ako se jednom istetoviraš, uradićeš to opet”. Zašto onda ne biste počeli sa mini, statement ukrasom? Definitivno prema tetovaži treba da postoji ljubav.

No, bez obzira na veličinu tetovaže, princip rada uvek je isti. Sve započinje vašom odlukom i odabirom dizajna, ali najbitnije od svega, izborom pravog tattoo majstora za stil vaše tetovaže.

Možda nećete imati kristalno jasnu ideju šta ili na kom delu tela želite da radite, te se sve svodi na poverenje u majstora.

Zato uvek preporučujemo da izaberete profesionalca u ovoj oblasti, jer krajnji rezultat će biti pravo umetničko delo, koje će vam zauvek krasiti telo.

Tattoo majstor će vam jako dobro objasniti na koji način treba da se brinete o tetovaži (posebno u prvih sedam dana). Kako bi pravilno zarasla i izgledala koloritski intenzivno, te preporučiti odgovarajuće gelove i kreme. Takođe će vam dati detaljna uputstva o nepohodnoj i pravilnoj nezi i higijeni kože.

Bez obzira da li ste minimalista ili ne, tetovaže poput minijaturnih srca, meseca, zvezda, brojeva i drugih vama značajnih figura doneće statement promenu na vašem telu i potreban osećaj jedinstvenosti. Da ne pominjemo količinu lepote koju će uvek izazvati u oku posmatrača.