Da, velike grudi izazivaju snažnu vizuelnu uzbunu. Takođe, poznajete li i jednog muškarca koji nije komentarisao žensko poprsje, nije retkost ni da povodu i duže debate na tu temu. Ali, da li je to sve?

Čak će i većina devojaka priznati da je zaista lepo videti ženu s velikim grudima kojoj, čini se, sve što obuče, stoji savršeno.

Ali, šta je to konkretno što momke toliko privlači u pogledu velikih grudi? U nastavku vam dajemo nekoliko odgovora:

1. Velike grudi izazivaju uzbuđenje 

One su ženstvene i to je činjenica. Zapravo, velike grudi, lepo oblikovana zadnjica i uzak struk koji se spušta ka kukovima važe za bitne karakteristike kada je u pitanju atraktivnost. Zamislite peščani sat u glavi i imaćete pred sobom sliku idealne žene.

Grudi su s druge strane vekovima bile simbol plodnosti i seksualnosti. Mnogi umetnici su ovekovečili nage ženske grudi bilo na platnu ili od gline. Dakle, nije za zameriti momcima novijeg doba što se uzbude kada vide ženu s velikim poprsjem, kad su još od početka vremena muškarci opsednuti poprsjem.

3. Veliko poprsje izgleda savršeno u svemu

Ženski aduti su ništa drugo do mlečne žlezde pune masti koje su namenjene proizvodnji mleka. Pa opet iz neobjašnjivih razloga polazi im tako dobro za rukom da izgledaju savršeno u svemu. Bilo da devojka nosi široku mušku majicu, donji veš, top ili da nema ništa na sebi, ako su velike savršen utisak je zagarantovan.