Prelepo odredište, muzika po vašem ukusu, ukusne grickalice za usput i jedna stvar koju niste uzeli u obzir – odlična lista pesama.

Pravljenje liste pesama za decu i roditelje može biti nezgodna, ali ne brinite, na sve smo mislili. Proverite naš predlog najboljih porodičnih pesama za put. Ipak naša putovanja bi bila prilično dosadna da nemamo pripremljenu listu pesama, tu je odlična muzika.

Postoji jedan trik za pravljenje savršene liste pesama. Zato morate napraviti dobar miks pesama, pazeći na svačiji muzički ukus. Ako imate decu koja su mlađa od 10 godina, napravite listu koja ima pretežno Diznijeve pesmice. Ali šta se dešava ako imate blizance i tinejdžera i hoćete da obogatite listu pesama namenjenu njima? Ne zaboravite na mamu i tatu. Roditelji zaslužuju da uživaju u muzici.
Izgleda Vam kao nemoguća misija, da zadovoljite svačiji muzički ukus. Ali vam obećavam da je to moguće uraditi. Evo nekoliko praktičnih saveta, na šta da obratite pažnju. Dok budete formirali listu pesama za Vaše naredno putovanje.

 LISTA PESAMA ZA PUTOVANJA

1. Red Hot Chili Peppers – Road trippin’
2. The Beatsteaks – As long as you sing
3. Who See – Nije preša
4. Buena Vista Social Club – Chan chan
5. TBF – Alles gut
6. Fun Lovin Criminlas – Loco
7. Stereo Banana – U bade mantilu
8. OMC – How Bizzarre
9. Incubus – Echo
10. Ničim izazvan - Bilo gde