Pet pesama ostavile su utisak i ostale za nama. Beovizija je sjajan festival na kojem smo čuli i videli dosta sjajnih kompozicija i nastupa. To govori o tome da muzičari ipak žele da predstavljaju svoju zemlju na „Evrosongu“. A ne da se samo promovišu. Izdvajamo vam šest pesama koje su obeležile takmičenje, a nisu uspele da dođu do pobede.

PET PESAMA SA BEOVIZIJE

Sara Jo – Muškarčina

Sara Jo je bila glavni favorit uoči takmičenja, i to se moglo primetiti po reakcijama na društvenim mrežama i u medijima, i po broju pregleda na Jutjubu.

Zorja – Zorja

Dokaz da su kompozicije sa etno-motivima neprevaziđene jeste Zorjino treće mesto, koja se gledaocima „Pesme za Evroviziju“ predstavila autobiografskom pesmom.

Gift – Haos

Pravi haos na sceni napravila je grupa Gift, sa prepoznatljivim i karakterističnim izgledom frontmena Joce Ajkule koji je učinio da ceo nastup ne izgleda kao obična svirka.

Naiva – Skidam

Pre dve godine, Naiva se domaćoj publici predstavila jednostavnom, a efektnom pesmom Baš, baš, a na ovogodišnjem festivalu pesmu Skidam izvela je sedeći na kauču, bez ikakve značajne koreografije.

Zoe Kida – Bejbi

Nekadašnja članica grupe Zemlja gruva, čija je članica i ovogodišnja pobednica Konstrakta, Zoe Kida odlučila je da pesmom Bejbi započne solo karijeru.