Dnevni horoskop za nedelju donosi sledeće horoskopskim znakovima:

Ovan

Vaša energija je u porastu sto je jako dobro u vezi planiranja za sledeću radnu nedelju. Ljubav je stabilna i to vas usrećuje. Partner je dobrog raspoloženja. Zdravlje je odlično.
Bik 
Tokom današnjeg razgovora sa partnerom povedite računa o sebi i svojim potrebama. Partner vam je velika podrška ali je potrebno da se posvetite sebi. Očekuje vas lep glas od osobe u znaku Ovna.
Blizanci 
Komunikaciju je danas veoma naglašena sa partnerom i to je ono što vas zanima. Posvetite se tome mnogo više jer to vam stvara osećaj totalne stabilnosti. Mogući problemi sa kičmom.
Rak 
Tokom dana imaćete nekoliko prilika da se posvetite drugima ali to će vas jako nervirati. Pokušajte da budete sa sobom u skladu jer je to najbitnije. Ljubav vam daje vetar u ledja.
Lav 
Mogući problemi sa zdravljem i to problem koji vučete neko vreme. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca i mogućnosti nove poslovne saradnje. Poslušajte savet prijatelja u znaku Ovna.
Devica 
Ljubav vam je velika tema tokom dana a posebno kada su u pitanju planovi koje tek treba da realizujete. Do kraja dana moguć je sukob sa osobom u znaku Ovna i to je zbog nekog poslovnog nesporazuma.
Vaga 
Današnja situacija u krugu porodice je veoma nestabilna i to vam remeti ceo dan. Okrenite se stvarima koje možete rešiti a da imaju veze sa stvarnošću. Ljubav je stabilna i to je zahvaljujući vašoj brzoj reakciji.
Škorpija 
Vaša potreba da dominirate nad drugima je veoma važna ali samo vama lično. Imaćete iznenadan sukob sa osobom u znaku Ribe iz kruga šire porodice. Budite spremni na kompromis. Zdravlje je odlično.
Strelac 
Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga ali to partner vam jako zamera. Tokom dana moguće je da ćete razgovorati sa osobom u znaku Lava u vezi nove poslovne saradnje . Problemi sa kičmom.

Jarac 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima koji su bitni za posao koji ste vec ugovorili. Budite posveceni svemu tome jer vam to može pokrenuti mnoge druge stvari. Zdravlje je dobro samo povedite računa o stomaku.
Vodolija 
Do kraja dana imaćete nekoliko prilika da se uverite koliko je partner u pravu za vašu poslovnu stranu. Okrenite se sebi i svojim potrebama. Ovo je dan da se malo vise opustite.
Ribe 
Osoba u znaku Devica vas izuzetno nervira već neko vreme i to vas i emotivno dotiče. Tokom ove nedelje morate da napravite neke nove korake u vezi svega toga. Zdravlje je odlično.
To je bio dnevni horoskop za danas.